Aromabroes
AromaBroes

Feeërieke oliemantel door fijnste menging van pure olie en water: zuiver. 

€ 74,95
Prijs per stuk

Voorraad : 8

Het aantal Sterren dat u voor dit product ontvangt is 14
Aantal: 
Bestellen

De subtiele oliemantel die met het water om onze huid wordt gelegd, begrenst, omhult en zorgt voor een heerlijke verspreiding van warmte door het hele lichaam. Pure samengebalde zonnekracht in water vormt een mantel als weldoende tegenhanger voor de alledaagse stress aan lichaam en geest.

Eenvoudig aan te sluiten op iedere water-toevoerslang.
Daarmee geschikt voor ligbad én douche. 
Voor jong en oud. 
Duurzaam, zeer zuinig in het gebruik van de olie ( 3-5 ml ) én efficiënt. 

Maak een passende keuze uit oliën van geneeskrachtige kruidenplanten zoals bv kamille, salie/tijm, lavendel, roos, duindoorn, citroen, St. Jan en geniet van de bijzondere werking. 

Als badenkuur is het mogelijk om de lichaamstemperatuur te reguleren tot een harmonische menselijke warmte van 37 graden. En dat is een gezonde basis voor onze vitaliteit. 

Bij aankoop wordt naast de productbeschrijving ook een uitgebreide instructie meegegeven over het douchen en baden en hoe je jezelf deze vorm van hydrotherapie als kuur kunt geven. 

Als énige verwervelaar is de Aromabroes geschikt om etherische oliën uit de aromatherapie of aromazorg puur te gebruiken. Natuurlijk indien er geen sprake is van contraindicaties. Er worden daarbij niet meer dan 7-10 druppels in de Aromabroes gedaan.Voor een heerlijke verkwikking! wanneer ze is aangesloten op de doucheslang: een fantastische ochtend-huppel-begin!

Van Trautwein uit Duitsland.