Betalen
Als u producten bestelt, ontvangt u van ons per e-mail een ontvangstbevestiging. U kunt op drie manieren betalen:

- iDEAL
Als u direct bij het bestellen betaalt via iDEAL kunnen we voorradige artikelen ook direct leveren. iDEAL is een online betaalmogelijkheid waarmee u veilig en snel kunt afrekenen bij Wikkelfee. U betaalt via uw eigen bank, net als bij internetbankieren. Alle gegevens staan al klaar bij een betaling. Banken die iDEAL aanbieden zijn o.a. Triodos, ABN AMRO, Rabobank, SNS bank, Fortis en ING.

- Overmaken
Mocht het betalen per iDeal onverhoopt mislukken (door een storing bij iDeal of als u de betaling heeft afgebroken), dan kunt u het bedrag ook overmaken op onze ING rekening NL89 INGB 0004 492816 t.n.v. Wikkelfee.
Stuur dan wel even een mail naar info@wikkelfee.nl met de vermelding dat u heeft betaald per bank. Dat bespoedigt de verwerking van uw bestelling.

- PayPal en creditkaart
U kunt ook betalen met PayPal. Makkelijk en handig. Via PayPal kunt u ook betalen met een creditcard.

- Vooruit betalen
U kunt ook betalen door middel van vooruit betalen op onze ING rekening NL89 INGB 0004 492816 t.n.v. Wikkelfee. Zodra het bedrag bij ons binnen is, wordt uw bestelling verzonden. Stuur ook hier graag een mail naar info@wikkelfee.nl, met de notitite dat u betaalt. Dat bespoedigt de verwerking van uw bestelling.

Klanten buiten Nederland kunnen ook per bank betalen.
Dan heeft u de volgende gegevens nodig:
IBAN: NL89 INGB 0004 492816
BIC: INGBNL2A
Bank: ING BANK N.V

Verzenden en verpakken
De normale verzendkosten binnen Nederland voor pakketten bedragen € 6,95. Wikkelfee rekent € 4,95 voor de klant en neemt daarmee € 2,00 van de kosten op zich. 
 
De verpakkingskosten (pakket, doos, envelop, zijdevloei, inpakmateriaal, bubble gripzakjes, sticker) neemt Wikkelfee ook voor haar rekening; zij bedragen per bestelling tussen de 1,50 euro en 3,50 euro. We proberen zo duurzaam mogelijk met de middelen om te gaan, door recycelbare produkten in te zetten of hergebruik van doosjes.

Zelf afhalen
U kunt uw bestelling - na afspraak - ook afhalen in Zoeterwoude, Weipoortseweg 69. Geef dat aan bij de optie van verzenden: ophalen in Zoeterwoude. Wij nemen dan contact met u op. 

Verzendkosten buiten Nederland
Moet een bestelling worden verzonden naar een bestemming buiten Nederland, dan gelden afwijkende verzendkosten. Deze worden altijd aangegeven bij het bestellen vòòr het afrekenen. Een paar voorbeelden:
België, Luxemburg en Duitsland: € 9,95
Denemarken, Frankrijk, Groot-Brittannië: €14,95
Overig Europa: €19,95

Ruilen en retour zenden
U kunt de door u bestelde producten binnen 14 dagen aan ons retourneren indien u om een of andere reden niet tevreden bent. De producten moeten ongebruikt en in de originele verpakking retour worden gezonden. Neem in dat geval vóóraf contact op met Wikkelfee. U kunt de materialen na overleg aanbieden bij het postkantoor. De kosten voor het retourzenden zijn voor de verzender. Als u gemeld heeft dat u een zending terugstuurt, en wij de zending daadwerkelijk hebben ontvangen, dan maken wij de aankoopkosten naar u over. 

Klantenkaart
U spaart bij Wikkelfee automatisch sterren. Bij ieder product staat aangegeven hoeveel sterren u cadeau krijgt bij uw aankoop.
Iedere ster is € 0,10 waard. Bij volgende bestellingen kunt u de gespaarde sterren inleveren en de korting incasseren. Of u kunt uw tegoed laten groeien om in één keer alle sterren in te leveren bij een grotere bestelling.
De sterren worden automatisch bijgeschreven op uw klantenkaart.
U kunt zien hoeveel sterren u heeft, door in te loggen op uw account.

Overige gegevens
Wikkelfee
Weipoortseweg 69, 2381 NG Zoeterwoude, 071- 5802600
KvK-nummer 27340790 
BTW nr NL 095211883B01
Algemene voorwaarden