Groeiwijzer een tot vier jaar
Groeiwijzer een tot vier jaar

Vitale elementen in de opvoeding praktisch uitgewerkt.

€ 16,70
Prijs per stuk

Voorraad : 11

Het aantal Sterren dat u voor dit product ontvangt is 3
Aantal: 
Bestellen

Bij het verzorgen en opvoeden van een peuter stuiten ouders op vele vragen. Hoeveel en wat moet een kind van twee eten; moet je grenzen stellen of juist niet; is straffen slecht; hoe moet dat met de zindelijkheid; hoe word je creatief in de omgang met je kind en hoe ga je om met televisiekijken' .

In dit praktische boek, dat de opvoeding en de verzorging van peuters behandelt, beschrijven de auteurs een aantal elementen die van vitaal belang zijn bij het opvoeden van peuters. In korte overzichtelijke hoofdstukken komen verschillende thema's aan de orde, zoals voeding en verzorging, opvoeding, het zindelijk worden, het gezin, spel en creativiteit, lichamelijke en geestelijk ontwikkeling, en wat te doen bij kwaaltjes en ziektes.

Groeiwijzer van één tot vier Jaar is samengesteld door een werkgroep van medewerkers aan de antroposofische werkende consultatiebureaus.
Voor informatie: www.kinderspreekuur.nl.
Het is een waardige opvolger van de eerder verschenen Groeiwijzer van nul tot één jaar. Met veel plezier heb ik meegewerkt aan dit boek waarin soms ingewikkelde thema's eenvoudig worden besproken.